PIZZABAR DI VICINI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 265 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PizzaBar di Vicini. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 19:53 Pizza’s waren al behoorlijk koud en zompig van (te veel) vocht. De bestelling was er voor een vrijdag avond met voetbal wel snel
13 okt 2022 om 20:29 half of the pizza was soaked in water and all the toppings were all outside of the pizza. What a waste of 21 euros.
7 okt 2022 om 22:03 De order liep af van een uur, en daarna begon het weer met een uur. Kon ze ook niet bellen, nummer online is niet gebruik. Kreeg een een pizza mozarella, met karige toppings. Pizza was koud en nauwelijks tot geen beleg. Nooit meer
5 okt 2022 om 22:52 Bestelling duurde te lang voordat die kwam. Maar attent om er een tiramisu bij te doen. Ik vind het alleen raar dat ik geen rekening heb gekregen. Bij thuis bezorgd doen zij er niets mee.
12 sep 2022 om 10:22 Heerlijke lasagne en super Tiramisu!
23 jul 2022 om 7:30 Goedemorgen 15 min te laat eten was top
2 jun 2022 om 7:17 Echt beste pizza’s thuisbezorgd ever. Knapperig en nog heet zelfs. (We wonen gelukkig wel dichtbij) Kwaliteit was top.
23 mei 2022 om 20:58 Pizzas hebben ruim 45 minuten moeten wachten om opgehaald te worden. En dus geen warme pizza. Gelukkig zijn ze ook koud best lekker.
14 apr 2022 om 19:48 Heerlijke pizza’s! We hadden niet helemaal door dat het alleen afhalen was. Keurig gebeld, alsnog gaan halen en als troost een mooie herbruikbare pizza tas en flesjes Aperol Spritz gekregen! Top service! We halen ze de volgende keer zelf op!
1 apr 2022 om 21:43 Pizzadeeg zonder zout! Is Okay maar dan graag wel op voorhand aangegeven! We belden na; of er iets mis is gegaan? Er werd gezegd dat het deeg met zout was en dat we een volgende x om extra zout moeten vragen. Eh… Dit was zoutloos. Omgekeerde wereld!
25 mrt 2022 om 21:41 Het eten was niet bijzonder. Pizza met een wat slappe bodem, met op zich wel redelijk prima bedekking, maar de tiramisu was een sof. (het leek) Een bakje spuitbusslagroom met hier en daar nog iets wat het aan poging tot tiramisu deed denken.