PIZZABAR DI VICINI

PIZZABAR DI VICINI Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PizzaBar di Vicini. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2022 om 19:48 Heerlijke pizza’s! We hadden niet helemaal door dat het alleen afhalen was. Keurig gebeld, alsnog gaan halen en als troost een mooie herbruikbare pizza tas en flesjes Aperol Spritz gekregen! Top service! We halen ze de volgende keer zelf op!
1 apr 2022 om 21:43 Pizzadeeg zonder zout! Is Okay maar dan graag wel op voorhand aangegeven! We belden na; of er iets mis is gegaan? Er werd gezegd dat het deeg met zout was en dat we een volgende x om extra zout moeten vragen. Eh… Dit was zoutloos. Omgekeerde wereld!
25 mrt 2022 om 21:41 Het eten was niet bijzonder. Pizza met een wat slappe bodem, met op zich wel redelijk prima bedekking, maar de tiramisu was een sof. (het leek) Een bakje spuitbusslagroom met hier en daar nog iets wat het aan poging tot tiramisu deed denken.
13 mrt 2022 om 18:36 Viel erg tegen. In het verleden vaak pizza hier besteld en toen was het lekker. Maar deze keer was de bodem super smaakloos. Ook de kaas van best smaakloos. Al met al, geen succes helaas.
4 mrt 2022 om 19:43 Als je van een studenten pizza houdt met slechte ingredienten en weinig passie is het prima.
6 feb 2022 om 11:19 Prima pizza. Helaas ijskoud!
23 jan 2022 om 1:01 Pizza was geweldig
16 jan 2022 om 9:48 Afhaaltijd 18:10 , bezorgtijd 19:22 Koude maaltijd, eerste en laatste keer Thuisbezorgd…..
12 jan 2022 om 21:03 The delivery was really bad. I had to wait almost one and a half hours, the pizza was cold and it was delivered to the neighbors.
8 jan 2022 om 20:16 Erg lekkere lasagne en tiramisu!