PIZZABAR DI VICINI

PIZZABAR DI VICINI Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PizzaBar di Vicini. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2022 om 7:30 Goedemorgen 15 min te laat eten was top
2 jun 2022 om 7:17 Echt beste pizza’s thuisbezorgd ever. Knapperig en nog heet zelfs. (We wonen gelukkig wel dichtbij) Kwaliteit was top.
23 mei 2022 om 20:58 Pizzas hebben ruim 45 minuten moeten wachten om opgehaald te worden. En dus geen warme pizza. Gelukkig zijn ze ook koud best lekker.
14 apr 2022 om 19:48 Heerlijke pizza’s! We hadden niet helemaal door dat het alleen afhalen was. Keurig gebeld, alsnog gaan halen en als troost een mooie herbruikbare pizza tas en flesjes Aperol Spritz gekregen! Top service! We halen ze de volgende keer zelf op!
1 apr 2022 om 21:43 Pizzadeeg zonder zout! Is Okay maar dan graag wel op voorhand aangegeven! We belden na; of er iets mis is gegaan? Er werd gezegd dat het deeg met zout was en dat we een volgende x om extra zout moeten vragen. Eh… Dit was zoutloos. Omgekeerde wereld!
25 mrt 2022 om 21:41 Het eten was niet bijzonder. Pizza met een wat slappe bodem, met op zich wel redelijk prima bedekking, maar de tiramisu was een sof. (het leek) Een bakje spuitbusslagroom met hier en daar nog iets wat het aan poging tot tiramisu deed denken.
13 mrt 2022 om 18:36 Viel erg tegen. In het verleden vaak pizza hier besteld en toen was het lekker. Maar deze keer was de bodem super smaakloos. Ook de kaas van best smaakloos. Al met al, geen succes helaas.
4 mrt 2022 om 19:43 Als je van een studenten pizza houdt met slechte ingredienten en weinig passie is het prima.
6 feb 2022 om 11:19 Prima pizza. Helaas ijskoud!
23 jan 2022 om 1:01 Pizza was geweldig